RólunkA Finacont Slovakia s.r.o. - a Finacont csoport tagjaként - 2005-ben azzal a céllal alakult, hogy szlovák és külföldi hátterű vállalkozások, illetve szervezetek számára teljes körű, magas színvonalú adminisztratív szolgáltatásokat nyújtson. Az alapítók és szakmai vezetők olyan magánszemélyek, akik korábban hosszú időt töltöttek külföldi tulajdonú tanácsadó, könyvvizsgáló és szolgáltató cégeknél, valamint jelentős multinacionális vállalkozásoknál, különféle gazdasági, pénzügyi pozíciókban, felsővezetői szinten.

A cégcsoport három irodában 120 tapasztalt, szakmailag felkészült munkatársat foglalkoztat. Szlovákiai irodánk Komárno-ban, magyarországi fő irodánk Budapesten található. Emellett különféle szakterületekre specializálódott szakértőkkel is folyamatos szerződéses kapcsolatban állunk annak érdekében, hogy az összetett, több szakterületet egyszerre érintő feladatokat is hatékonyan meg tudjuk oldani.

Célunk az Ügyfeleinkkel való szoros együttműködés, a komplex üzletmenet gördülékeny kiszolgálása, ezért tevékenységünket számos esetben Ügyfeleink székhelyén, a szervezetbe integráltan végezzük el. Az elsők között tértünk át a "cloud" informatikai megoldásra, mely nemcsak magas adatbiztonságot, hanem rugalmas informatikai környezetet és magasabb hatékonyságot biztosít a napi munka során.

PINTÉR György, ügyvezető


Közgazdász diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte. 26 év szakmai gyakorlattal és 23 év vezetői gyakorlattal rendelkezik, melyet a Hasbronál, a Chemol Rt-nél (Great Lakes Chemical Csoport) és a TRI-Chemical Rt-nél (Haifa Chemical Csoport) szerzett. Ez utóbbinál 4 évig pénzügyi vezérigazgató-helyettesként tevékenykedett. Angolul tárgyalási szinten beszél.

A cég ügyvezetőjeként a folyamatos, kiegyensúlyozott, minőségi működés fenntartásáért felel.

Magas szintű szakmai támogatást nyújt mind a Finacont csapatnak, mind ügyfeleinknek.

DOBAI Hajnalka, ügyvezető

2005-ben mérlegképes könyvelőként kezdte pályafutását. 2009 óta a Finacont csapatának tagja. Közgazdász diplomáját 2010-ben szerezte. 2011-ben adótanácsadóként végzett a Magyar Könyvvizsgáló Kamaránál, majd 2016-ban megszerezte az IFRS mérlegképes könyvelői végzettséget is. Közel 15 éves tapasztalattal rendelkezik a számvitel és az adózás területén, a Finacont senior menedzsereként több mint 10 ember szakmai fejlődésében és mindennapi munkájának támogatásában vesz részt. Számos nemzetközi és magyar cég könyvelési és jelentéskészítési feladataiért felelős, illetve az alkalmazandó ERP bevezetésében vállal fontos szerepet. 2018 decembere óta a Finacont Slovakia társ-ügyvezetője.