RólunkA Finacont Slovakia s.r.o. - a Finacont csoport tagjaként - 2005-ben azzal a céllal alakult, hogy szlovák és külföldi hátterű vállalkozások, illetve szervezetek számára teljes körű, magas színvonalú adminisztratív szolgáltatásokat nyújtson. Az alapítók és szakmai vezetők olyan magánszemélyek, akik korábban hosszú időt töltöttek külföldi tulajdonú tanácsadó, könyvvizsgáló és szolgáltató cégeknél, valamint jelentős multinacionális vállalkozásoknál, különféle gazdasági, pénzügyi pozíciókban, felsővezetői szinten.

A cégcsoport két irodában 70 tapasztalt, szakmailag felkészült munkatársat foglalkoztat. Szlovákiai irodánk Komárno-ban, magyarországi irodánk Budapesten található. Emellett különféle szakterületekre specializálódott szakértőkkel is folyamatos szerződéses kapcsolatban áll annak érdekében, hogy az összetett, több szakterületet egyszerre érintő feladatokat is hatékonyan tudják megoldani.

Célunk az Ügyfeleinkkel való szoros együttműködés, a komplex üzletmenet gördülékeny kiszolgálása, ezért tevékenységünket számos esetben Ügyfeleink székhelyén, a szervezetbe integráltan végezzük el. Az elsők között tértünk át a "cloud" informatikai megoldásra, mely nemcsak magas adatbiztonságot, hanem rugalmas informatikai környezetet és magasabb hatékonyságot biztosít a napi munka során.

ANCSIN Anna, ügyvezető


A Prágai Károly Egyetem Jogi karán végzett, majd közgazdász diplomat is szerzett. Adótanácsadó, a Szlovák Adótanácsadói Kamara és a Szlovák Ügyvédi Kamara tagja.

21 év szakmai gyakorlattal rendlekezik, melyet a Deloitte és az Arthur Andersen vezető munkatársaként, valamint független egyéni ügyvédként szerzett.
Szakterülete a cégjog, pénzügyi és adójog. Anyanyelvi szinten beszél magyar és szlovák nyelven, angolul szintén tárgyalóképes.
A cég ügyvezetőjeként - üzletfejlesztési teendők mellett - a folyamatos, minőségi működés fenntartásáért felel. Magas szintű szakmai támogatást nyújt mind munkatársainknak, mind Ügyfeleinknek.

PINTÉR György, ügyvezető


Közgazdász diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte. 26 év szakmai gyakorlattal és 23 év vezetői gyakorlattal rendelkezik, melyet a Hasbronál, a Chemol Rt-nél (Great Lakes Chemical Csoport) és a TRI-Chemical Rt-nél (Haifa Chemical Csoport) szerzett. Ez utóbbinál 4 évig pénzügyi vezérigazgató-helyettesként tevékenykedett. Angolul tárgyalási szinten beszél.

A cég ügyvezetőjeként a folyamatos, kiegyensúlyozott, minőségi működés fenntartásáért felel.

Magas szintű szakmai támogatást nyújt mind a Finacont csapatnak, mind ügyfeleinknek.